Актуелно

Mинистар Вулин обишао оперативни центар у Београдској арени уочи финалне утакмице Фајнал фора Евролиге

21.05.2022.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин уочи финалне утакмице Фајнал фора Евролиге обишао је оперативни центар у Београдској арени, као и припаднике Министарства унутрашњих послова ангажоване на очувању јавног реда и мира на овој спортској манифестацији...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин уочи финалне утакмице Фајнал фора Евролиге обишао је оперативни центар у Београдској арени, као и припаднике Министарства унутрашњих послова ангажоване на очувању јавног реда и мира на овој спортској манифестацији.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је да је задовољан досадашњим стањем безбедности и предузетим мерама, као и досадашњим радом и поступањем полицијских службеника ангажованих на очувању јавног реда и мира на турниру Фајнал фор.

“Припадници Министарства унутрашњих послова предузимају све мере и радње како би посетиоци и учесници турнира Фајнал фора били безбедни и како би се очувао стабилан јавни ред и мир.

Због учесталих лажних дојава о постављеним експлозивним направама у објектима и институцијама, акценат смо ставили на вршење превентивних контрадиверзионих прегледа, посебно у Београдској арени", поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.