Архива

Дирекција полиције позива Александра Родића да пријави претње

28.11.2015.
МУП Републике Србије

Број: 1025/15
28. новембар 2015. године

Дирекција полиције Министарства унутрашњих послова позива председника „Адрија медија групе“, Александра Родића, да најближој полицијској станици, које су доступне свим грађанима 24 сата дневно, пријави претње које су му упућене, како би по његовој пријави могло да се поступа.

Истовремено указујемо да припадници МУП-а безуспешно покушавају да уруче позив Александру Родићу, како би са њим, у својству грађанина, обавили разговор на наводе из кривичне пријаве, коју је он лично поднео против Мирослава Богићевића, а по налогу Тужилаштва за организовани криминал.

Полиција ће и даље предузимати све мере из своје надлежности како би привела правди починиоце кривичних дела, баш као што је недавно ухапсила лице због коментара претеће садржине на интернет порталу Курира, упућених Радисаву Родићу.

Подсећамо, због основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање сигурности из чл. 138 КЗ РС, ухапшен је Д. М. (1975), из Сурдулице.

Обавеза сваког грађанина је да пријави кривично дело, а полиције да примени све мере и радње у заштити личне безбедности и сигурности у складу са законом.