Актуелно

Возили под дејством алкохола и наркотика

05.04.2024.
ПУ Сремска Митровица

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици санкционисали су шесторо возача који су управљали возилима под утицајем алкохола и двојицу возача који су возили под утицајем опојних дрога. 

У Руми, четрдесетдвогодишњи возач „кедија“ са 2,62 промила алкохола у организму, због неуступања права првенства, изазвао је саобраћајну незгоду у којој је задобио лаке телесне повреде. 

На подручју Нове Пазове, тридесетчетворогодишњакиња је, управљајући „опелом“ са 2,21 промил алкохола, слетела са коловоза и ударила у паркирани аутомобил, a том приликом задобила je лаке телесне повреде. 

Патрола у Инђији зауставила је бициклисту са 2,12 промила алкохола у организму, тридесетседмогодишњег возача „фолксвагена“ са 1,92 промила алкохола и четрдесетседмогодишњака који је возио „пежо“ са 1,90 промила алкохола, а у Пећинцима четрдесетосмогодишњег возача пежоа“ са 1,95 промила алкохола у организму. 

У Старој Пазови су затечени тридесетчетворогодишњи возач „бмв“ под утицајем кокаина и двадесеттрогодишњак који је возио „ауди“ позитиван на кокаин и канабис. 

Овим возачима одређено је задржавање након чега су приведени надлежним прекршајним судијама.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају, посебно на возаче, да доследно поштују све саобраћајне прописе, ради своје и безбедности других учесника у саобраћају.