Актуелно

Угрожавање сигурности и насилничко понашање

03.02.2024.
ПУ Смедерево

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву интензивним оперативним радом идентификовали су и ухапсили Н. Б. (26) из Младеновца због постојања основа сумње да је извршила кривична дела превара и лажно представљање, као и Д. З. (31) и И. Г. (21) из Младеновца због постојања основа сумње да су извршили кривична дела угрожавање сигурности и насилничко понашање.

Н. Б. је, како се сумња, лажно се представљајући као службеница Управе за аграрна плаћања Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, са брачним паром из околине Смедерева уговорила састанак у једном мотелу, где је, јуче, од њих узела 1.000 евра како би им, наводно, издејствовала убрзано додељивање пољопривредних субвенција.

Д. З. и И. Г. се терете да су оштећенима, по изласку из мотела на паркинг, задали више удараца, након чега су се, заједно са Н. Б. аутомобилом удаљили у непознатом правцу.

Осумњичена Н. Б. је спроведена основном јавном тужиоцу у Смедереву, док су Д. З. и И. Г. задржани до 48 часова, у ком року ће и они, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужиоцу Основног јавног тужилаштва у Смедереву.