Актуелно

Заједничка конференција за медије поводом почетка кампање „Вози одморан“

04.07.2023.
Управа саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова, Агенција за безбедност саобраћаја, ЈП „Путеви Србије“ и „ЕКО Србија“ одржаће сутра, 4. јула 2023. године у 11 часова, заједничку конференцију за медије поводом почетка кампање „Вози одморан“...

Управа саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова, Агенција за безбедност саобраћаја, ЈП „Путеви Србије“ и „ЕКО Србија“ одржаће сутра, 4. јула 2023. године у 11 часова, заједничку конференцију за медије поводом почетка кампање „Вози одморан“.

На конференцији која ће се одржати у хотелу Holiday Inn (Шпанских бораца 74,  сала Студеница на првом спрату) у Новом Београду медијима ће се обратити Славиша Лакићевић, начелник Управе саобраћајне полиције, в. д. директора Агенције за безбедност саобраћаја Бранко Стаматовић, комерцијална директорка „ЕКО Србија“ Наташа Вукшић, као и представник ЈП „Путеви Србије“.

Циљ кампање „Вози одморан“ је смањење броја саобраћајних незгода, саобраћајних незгода са смртним исходом и тешким повредама у летњим месецима када је интензитет саобраћаја повећан.

Молимо Вас да потврдите присуство ваше новинарске екипе путем мејла или телефона и назначите уколико сте заинтересовани за укључења.

Контакт особа је Верица Мијовић, телефон: 064/842- 8031, мејл: verica.mijovic@abs.gov.rs.