Актуелно

Почетак кампање „За зиму се спреми и на време опреми“

14.12.2023.
Управа саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова, Агенција за безбедност саобраћаја, Јавно предузеће „Путеви Србије“, Ауто-мото савез Србије, Туристичка организација Србије и компанија „ЕКО Србија“ одржаће у четвртак, 14. децембра 2023. године у 10 часова заједничку конференцију за медије поводом почетка кампање „За зиму се спреми и на време опреми“...

Управа саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова, Агенција за безбедност саобраћаја, Јавно предузеће „Путеви Србије“, Ауто-мото савез Србије, Туристичка организација Србије и компанија „ЕКО Србија“ одржаће сутра заједничку конференцију за медије поводом почетка кампање „За зиму се спреми и на време опреми“. 

Кампања је превентивног карактера са циљем да се возачима, домаћим и страним, укаже на значај коришћења зимске опреме на возилима, као и на основе безбедне вожње у зимском периоду да би се смањио број саобраћајних незгода. 

На конференцији, која ће почети у 10 часова у Влади Републике Србије (Немањина бр.11) говориће начелник Управе саобраћајне полиције Славиша Лакићевић, вршилац дужности директора Агенције за безбедност саобраћаја Бранко Стаматовић, генерални секретар АМСС Милан Николић, директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић, као и Небојша Чубрило из ЈП „Путеви Србије“ и Наташа Вукшић, комерцијална директорка компаније „ЕКО Србија“. 

Потребно је да се медијске екипе заинтересоване за праћење овог догађаја акредитују на мејл адресу biro@mup.gov.rs, најкасније данас до 20 часова.