Актуелно

Акредитације за праћење Свечане академије поводом обележавања Дана МУП-а и Дана полиције

14.06.2019.
Подсећамо медије заинтересоване за праћење Свечане академије поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције, у недељу, 16. јуна 2019. године у „Сава центру“, да акредитације пошаљу на мејл biro@mup.gov.rs, данас до 15 часова...

Број: 25/19
14. јун 2019. године

Централна Свечана академија поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције биће одржана у недељу, 16. јуна 2019. године у 19 часова у „Сава центру“ (Милентија Поповића 9, јужни улаз из правца ауто - пута).   

Подсећамо медије заинтeресованe за праћење Свечане академије, који се до сада нису акредитовали, да акредитације пошаљу на мејл biro@mup.gov.rs, данас до 15 часова.
 
Акредитације ће моћи да се преузму у суботу, 15. јуна од 12 часова у канцеларији 106, Палата „Србија“, западно крило, I спрат, Булевар Михајла Пупина 2.  

Прослава Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције у недељу, 16. јуна почеће традиционалним свечаним дефилеом чете коњаника Полицијске бригаде и полицијских оркестара Србије и Словачке, Кнез Михаиловом улицом у 11.30 часова.

Припадници Министарства унутрашњих послова од 11 часова на тактичко техничком збору на Калемегдану приказаће вештине, опрему и возила која користе у раду, а грађани ће имати прилику да се упознају са превентивним пројектима које спроводи Министарство и са методама рада  различитих организационих јединица полиције.

Позивамо новинаре, сниматеље и фоторепортере да присуствују Свечаној академији и уједно молимо медијске екипе да у недељу 16. јуна на јужном улазу из правца ауто – пута „Сава центра“ буду најкасније до 18.30 часова.