Актуелно

Промоција полицијске професије и Средње школе унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“

22.03.2023.
Припадници Министарства унутрашњих послова, у склопу промоције полицијске професије и Средње школе унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“, организоваће у среду, 22. марта у 12 часова у Основној школи „Никола Тесла“ у Винчи приказ рада организационих јединица полиције (Јована Јовановића Змаја 1).

Припадници Министарства унутрашњих послова, у склопу промоције полицијске професије и Средње школе унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“, организоваће у среду, 22. марта у 12 часова у  Основној школи  „Никола Тесла“ у Винчи приказ рада организационих јединица полиције (Јована Јовановића Змаја 1).

Манифестацији, заједно са више хиљада ђака и родитеља, присуствоваће и министар унутрашњих послова Братислав Гашић. 

Ђаци ове Основне школе, коју похађа више од 2.300 ученика, али и других београдских школа имаће прилику да се кроз дружење са полицијским службеницима ближе упознају са радом полиције, вештинама и обученошћу полицајаца, али и да кроз едукативне материјале стекну нова знања како да буду безбедни.

Уједно, ова манифестација биће прилика да се осмаци упознају са програмом рада Средње школе унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“, која ће од ове школске године, после 14 година, поново отворити врата за младиће и девојке који желе да свој професионални живот посвете безбедности грађана и државе.

Неопходно је да медијске екипе заинтересоване за праћење догађаја акредитације пошаљу на мејл biro@mup.gov.rs , вечерас до 20 часова.