Актуелно

Министар Вулин обишао Интервентну јединицу 92: Интервентна јединица у сваком тренутку спремна да заштити грађане и осигура безбедност

16.02.2022.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да су припадници Интервентне јединице 92 највећи савезници грађана у очувању јавног реда и мира и њихове безбедности и још једном позвао грађане да поштују и цене рад припадника ове јединице која је ту да помогне и учини све да наша држава и наша престоница буду сигурне и безбедне...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да су припадници Интервентне јединице 92 највећи савезници грађана у очувању јавног реда и мира и њихове безбедности и још једном позвао грађане да поштују и цене рад припадника ове јединице која је ту да помогне и учини све да наша држава и наша престоница  буду сигурне и безбедне.

Министар Вулин, који је обишао патроле Интервентне јединице 92 и на лицу места се уверио у њихов пожртвован и марљив рад, истакао је да су припадници ове јединице увек ту када је најтеже, да за њих нема празника, те да су спремни да у сваком тренутку осигурају безбедност грађана и савладају криминалце.

„Због онога што чините за наше грађане, због спремности да жртвујете и сопствене животе како бисте сачували безбедност наших улица, држава ће знати да вам се одужи. Наставићемо да улажемо у опрему, наоружање, возила, али и да побољшавамо материјално стање свих припадника Министарства унутрашњих послова, јер су то својим радом заслужили", поручио је министар полиције Александар Вулин.

Министар Вулин је истакао да Београд у последњих 40 година никада није био сигурнији и безбеднији, што је резултат упорног рада припадника Интервентне јединице 92, али и целе Полицијске управе за град Београд на челу са начелником Веселином Милићем.

„Обављате један од најчаснијих, али и најтежих послова. Свакога дана борите се са бандама и криминалцима који би да угрозе будућност наше деце и у тој борби имате пуну подршку државног врха на челу са председником Србије Александром Вучићем. Наставићемо да јачамо безбедносни сектор, да га опремамо, али најважније од свега, за ваш упоран и поштен рад увек ћете имати нашу подршку“, поручио је министар полиције Александар Вулин приликом обиласка Интервентне јединице 92 у пратњи начелника Полицијске управе за град Београд Веселина Милића.