Актуелно

Министар Вулин: Вучић дао потпуно нову идеју о стварању трећег пута- српског пута, српског блока, савеза људи који брину о Србији

18.09.2022.
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин гостујући у јутарњем програму телевизије Пинк истакао је да председник Србије Александар Вучић прокрчио пут ка једној нормалној Србији и показао да постоји и трећи пут- српски пут...

Министар унутрашњих послова Србије  Александар Вулин гостујући у јутарњем програму телевизије Пинк истакао је да председник Србије Александар Вучић прокрчио пут ка једној нормалној Србији и показао да постоји и трећи пут- српски пут.

Говорећи о формирању Владе, министар унутрашњих послова истакао је да је најбитније да Владу Србије чине искључиво српски министри, а не да је уређују амбасадори.

„Битно је да Владу Србије не формирају и не уређују амбасадори, битно је да Владу Србије не уређују обавештајне службе, битно је да њихове уцене и њихови напади не одлучују ко ће бити министри и да у Влади Србије нема ни једног министра који није српски министар, то је важно, то је суштина", истакао је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин истакавши да је српски блок и српски пут једна снажна политика коју је формулисао и понудио председник Вучић о којој српски народ тек треба да размишља.

„Александар Вучић је заиста прокрчио пут ка једној нормалној Србији. Александар Вучић је у Скупштини Републике Србије показао да постоји и трећи пут - српски пут. То је пут који није пут ни оних који би да се предамо Европској унији и постанемо члан НАТО пакта и да напустимо Републику Српску и Косово и Метохију нити је то пут оних који не виде шта је реалност. Александар Вучић је дао једну снажну понуду и политику о којој тек народ у Србији треба да размишља. Дао је потпуно нову идеју о стварању трећег пута - српског пута, српског блока, савеза људи који брину о Србији и српском народу", истакао је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин гостујући у јутарњем програму телевизије Пинк.