Актуелно

Министар Гашић: Управи саобраћајне полиције уручено 10 патролних и 15 мотоцикала без спољних обележја полиције

03.11.2023.
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић истакао је данас, након примопредаје 25 мотоцикала службеницима Управе саобраћајне полиције у Наставном центру Макиш, да ће Министарство и у наредном периоду наставити да улаже у боље услове рада запослених како би још ефикасније извршавали свакодневне задатке и бринули о безбедности и сигурности свих грађана...

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић истакао је данас, након примопредаје 25 мотоцикала службеницима Управе саобраћајне полиције у Наставном центру Макиш, да ће Министарство и у наредном периоду наставити да улаже у боље услове рада запослених како би још ефикасније извршавали свакодневне задатке и бринули о безбедности и сигурности свих грађана.

Министар Гашић прецизирао је да је Управи саобраћајне полиције уручено 10  патролних и 15 мотоцикала без спољних обележја полиције.

„Саобраћајној полицији набављени су најмодернији мотоцикли марке „BMW“. Патролни мотоцикли омогућиће бољу покривеност путних праваца и већу ефикасност контроле, а тиме и већу безбедност свих учесника у саобраћају“, нагласио је министар унутрашњих послова.

Министар Гашић истакао је да ће Министарство наставити континуирано да улаже у опрему полицијских службеника, али и у изградњу нових и реновирање постојећих објеката како би полицијски службеници имали што боље услове за рад.

Он је претходно обишао реновиране просторије „Официрског клуба“ у оквиру Наставног центра Макиш.