Актуелно

Припадници Министарства унутрашњих послова у акцији добровољног давања крви

15.09.2021.
Сектор за људске ресурсе Министарства унутрашњих послова организовао је акцију добровољног давања крви у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије и службом за трансфузију крви Клиничко-болничког центра Земун...

Сектор за људске ресурсе Министарства унутрашњих послова организовао је акцију добровољног давања крви у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије и службом за трансфузију крви Клиничко-болничког центра Земун. 

Добровољном давању крви одазвао се  велики број запослених из свих организационих јединица Министарства унутрасњих послова.

Помоћник министра и начелник Сектора за људске ресурсе Владимир Илић истакао је да је поносан на све припаднике српске полиције који су и кроз овај хумани гест добровољног давања крви показали да брину о грађанима.

"Поносан сам на све припаднике полиције који су узели учешће у акцији добровољног давања крви. Свесни смо тренутне епидемиолошке ситуације и знамо да се овакве хумане акције спроводе у отежаним условима и да доста људи није у могућности да добровољно да крв. Министарство унутрасњих послова је данас успело да уз поштовање свих епидемиолошких мера обезбеди значајну количину јединица крви и тиме да свој допринос у очувању људских живота. 

Хвала припадницима полиције и срећан нам данашњи празник Дан српског јединства, слободе и заставе", поручио је помоћник министра Илић.