Актуелно

Mинистар Гашић обишао реновиране просторије Полицијске станице Власотинце

09.11.2023.
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас реновиране просторије Полицијске станице Власотинце и истакао да Министарство наставља политику изградње и реновирања објеката како би полицијски службеници имали што боље услове за рад и још ефикасније обављали свакодневне задатке, бринући о безбедности и сигурности свих грађана...

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас реновиране просторије Полицијске станице Власотинце и истакао да Министарство наставља политику изградње и реновирања објеката како би полицијски службеници имали што боље услове за рад и још ефикасније обављали свакодневне задатке, бринући о безбедности и сигурности свих грађана.

Министар Гашић прецизирао је да су реновиране све просторије ПС Власотинце које су опремљене савременом опремом.

„Запосленима у овој полицијској станици обезбеђени су бољи услови за рад који ће допринети већој ефикасности и квалитету услуга које пружају грађанима. Настављамо и даље са обукама и опремањем“, рекао је министар унутрашњих послова и нагласио да Министарство унутрашњих послова тежи модернизовању полиције како би показалo да бринe о људима, њиховој безбедности и имовини.

Министар Гашић одржао је састанак са руководством Полицијске управе Лесковац и ПС Власотинце, којем су присуствовали и представници локалне самоуправе.