Актуелно

Стефановић: Oткривањe тоне и по марихуане на Граничном прелазу Градина, jедна од највећих заплена у последњих десетак година

14.09.2019.
Стефановић: „Желим да похвалим озбиљан труд припадника граничне полиције који су напорним вишемесечним радом дошли до информација чији је резултат ова велика заплена. Реч је о наставаку борбе против нарко-трафикинга, на коме инсистирам од првог дана када сам постао министар унутрашњих послова и драго ми је да полиција враћа поверење грађана и да је врло озбиљна када се тиче склањања дроге са наших улица“...

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је, поводом откривања тоне и по марихуане на Граничном прелазу Градина, да је реч о једној од највећих заплена коју је српска полиција имала у последњих десетак година.

„Желим да похвалим озбиљан труд припадника граничне полиције који су напорним вишемесечним радом дошли до информација чији је резултат ова велика заплена. Реч је о наставаку борбе против нарко-трафикинга, на коме инсистирам од првог дана када сам постао министар унутрашњих послова и драго ми је да полиција враћа поверење грађана и да је врло озбиљна када се тиче склањања дроге са наших улица“, истакао је министар Стефановић и додао да ово показује и бригу о нашој деци јер желимо да се ни грам дроге не пружи било коме у Србији, посебно не њима, а да нарко-дилер за то не буде кажњен.

Стефановић је поручио припадницима полиције да наставе са овим операцијама и да се до краја године још снажније обрачунају са нарко-трафикингом.

„Због ове велике акције и добро примењеног полицијско-обавештајног модела и свега онога на чему се напорно ради у Дирекцији полиције, уручићу награду директору полиције, начелнику Управе граничне полиције, али и свима онима који су учествовали у овој акцији“, рекао је министар.