Актуелно

Припадници полиције на централној манифестацији обележавања Дана српског јединства и националне заставе

15.09.2021.
Са поносом истичемо да припадници Министарства унутрашњих послова учествују на централној манифестацији обележавања Дана српског јединства, слободе и националне заставе....

Са поносом истичемо да припадници Министарства унутрашњих послова учествују на централној манифестацији обележавања Дана српског јединства, слободе  и националне заставе.

Активно учешће у церемонији државног обележавања Дана српског јединства, слободе  и националне заставе узеће припадници Хеликоптерске јединице који ће са три хеликоптера кроз престоницу надлетети са српским заставама. 

На церемонији ће централним градским улицама од Трга републике до споменика Стефану Немањи, на Савском тргу, продефиловати чета коњаника, Полицијске бригаде Полицијске управе за град Београд са оркестром полиције.

Дан српског јединства, слободе и националне заставе обележава се 15. септембра, на дан  годишњице пробоја Солунског фронта у Првом светском рату. 

Припадници министарства унутрашњих послова  свим грађанима Србије честитају данашњи празник и позивају грађане да истакну српске тробојке.