Архива

Ухапшени осумњичени за тешку крађу и неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога

28.03.2018.
МУП

Број: 210/18
28. 3. 2018. године

Припадници Министарства унутрашњих послова Сектора унутрашње контроле и Полицијске управе у Бору у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Зајечару ухапсили су И. М. (1984), запосленог у Полицијској управи у Бору, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка крађа и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су и Д. С. (1991) из Бора и С. С. (1986) из Новог Сада, док ће против двадесетогодишњег мушкарца бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Постоје основи сумње да је М. И. из металне касе која се налазила у службеним просторијама украо око два килограма одузетог хероина.

Дрогу је продао за 2.000 евра осумњиченом С. Д., који је затим посредством С. С., килограм хероина продао двадесетогодишњем мушкарцу за 4.000 евра.

Иначе, у акцији новосадске полиције у децембру прошле године део поменутог украденог хероина, око 302 грама, пронађенo је приликом претреса стана тада ухапшеног Ж. Р.

Осумњиченима је по налогу надлежног тужиоца одређено задржавање до 48 сати.