Архива

Хапшење због трговине људима

30.04.2018.
MУП

Београд

Број: 309/18

30. април 2018. године

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе криминалистичке полиције (УКП), у координацији са Вишим јавним тужилаштвом у Ваљеву, ухапсили су Р.Д. (35), В.Б. (29) и П.М. (28) због основане сумње да су извршили кривично дело трговина људима.

Сумња се да су њих тројица, у саизвршилаштву и по претходном договору, сексуално искоришћавали малолетницу и предавали је другима ради сексуалне експлоатације на подручју Ваљева, уз претњу да ће објавити видео садржај њеног сексуалног чина са двојицом малолетника.

Како се сумња до компромитујућег снимка малолетнице дошли су на тај начин што су имали сазнање да су двојица малолетника за сада неутврђеног дана 2017. године на подручју Ваљева, мобилним телефоном снимили сексуални чин са малолетницом.

Против двојице малолетника биће поднета кривична пријава Тужилаштву за малолетнике у Ваљеву због постојања основа сумње да су извршили кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.