Архива

Ухапшен осумњичени за убиство у покушају и више кривичних дела

24.04.2018.
ПУ за град Београд

Број: 288/18
24. априла 2018. године


Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су П. П. (1988) због постојања основа сумње да je 17. априла ове године, у једном бару у Улици Браће Југовића, извршиo кривично дело убиство у покушају, тако што је ножем нанео више убода у стомак тридесетдвогодишњем мушкарцу.  

Такође, сумња се да је осумњичени П. П. јутрос око 4,30 часова, у Улици Љубише Миодраговића у насељу Миријево, из ватреног оружја ранио тридесетједногодишњег мушкарца и нанео му тешке телесне повреде.

Полиција је осумњиченог П. П. ухапсила непосредно након извршења кривичног дела, када је покушао да се удаљи са лица места возилом марке „пежо“, које је претходно украо. Код њега је пронађен револвер из кога је, како се сумња, ранио тридесетједногодишњег мушкарца.

Осумњиченом П. П. је, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду, одређено задржавање до 48 часова и против њега ће, по налогу тужиоца, бити поднето више кривичних пријава због сумње да је извршио кривична дела убиство у покушају, тешка телесна повреда, недозвољана производња, држање, ношење и промет оружја, као и неовлашћено коришћење туђег возила.