Архива

На три локације заплењено 550 килограма резаног дувана

04.04.2018.
ПУ Шабац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу су, приликом контроле саобраћаја, на три локације у околини Шапца запленили 550 килограма резаног дувана, чија се вредност процењује на око 550.000 динара.

Полиција је приликом контроле саобраћаја у месту Петловача, у аутомобилу „цитроен“, којим је управљао тридесеттрогодишњи мушкарац из Шапца, у пртљажнику пронашла 34 џака у којима се налазило 200 килограма резаног дувана.

Такође, полиција је у месту Слепчевић код Шапца, у аутомобилу марке „пасат“, такође у пртљажнику пронашла 50 џакова резаног дувана тежине око 300 килограма. Пре заплене дувана возач је скренуо са пута и почео да бежи, али је полиција убрзо сустигла аутомобил у коме су се налазила два мушкараца, старости 24 и 33 године.

На трећој локацији, у месту Мајур код Шапца, у „пежоу“ којим је управљао педесетседмогодишњи мушкарац из околине Шапца,  на задњем седишту пронађена су два џака тежине преко 50 килограма у којима се налазио резани дуван.

Полиција је против четворице мушкараца из Шапца поднела кривичне пријаве у редовном поступку, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена трговина.