Архива

Ухапшене две особе, заплењен кокаин

06.12.2017.
ПУ Чачак

Припадници Министарства унутрашњих  послова у Чачку ухапсили су Љ.Ј. (1966) и Д.Ј. (1988), обоје из Чачка, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је, на основу наредбе судије за претходни поступак Вишег суда у Чачку, извршила претрес стана осумњичених и том приликом пронашла и запленила више пакетића са око 18 грама прашкасте материје налик на кокаин и око 330 грама прашкасте материје која се користи за увећање масе опојних дрога.

По одобрењу вишег јавног тужиоца осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.

Такође, полиција је синоћ и у Мрчајевцима, приликом контроле возила крагујевачких регистарских ознака, код тридесетпетогодишњег мушкарца пронашла и запленила око пет грама прашкасте материје налик на кокаин.

Против осумњиченог ће бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлаћено држање опојних дрога.