Архива

Ухапшена организована криминална група

26.10.2017.
ПУ за град Београд

Београд,

Број: 862/17

26. октобар 2017. године

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминалa и Безбедносно-информативне агенције у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал  ухапсили су, непосредно након примопредаје кокаина, организовану криминалну групу која се сумњичи да је у дужем временском периоду вршила дистрибуцију кокаина на територији Београда.

Због постојања основа сумње да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела, неовлашћења производња и стављање у промет опојних дрога, и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, ухапшени су: Л. Р. (1981) из Београда, А. М. (1971) из Старе Пазове, Н. С. (1974) из Београда и М. Г. (1987) из Банатског Брестовца.

Након хапшења осумњичених, извршен је претрес станова и других просторија које они користе и том приликом је пронађено 30 комада пиштољске муниције.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати. Они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Тужилаштву за организовани криминал.