Архива

Стефановић и Манчанг: Србија и Кина имају традиционално добре и пријатељске односе

19.12.2018.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је у опроштајну посету амбасадора Народне Републике Кине Ли Манчанга коме се захвалио на одличној сарадњи и томе што је, својим дипломатским радом током боравка у Београду, помогао унапређењу односа две земље...

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је у опроштајну посету амбасадора Народне Републике Кине Ли Манчанга коме се захвалио на одличној сарадњи и томе што је, својим дипломатским радом током боравка у Београду, помогао унапређењу односа две земље.

Министар Стефановић и амбасадор Манчанг истакли су да Србија и Кина имају традиционално добре и пријатељске односе који су претходних година додатно ојачани и доласком појединих кинеских инвеститора у нашу земљу.

Стефановић и Манчанг констатовали су и да је сарадња две земље у области безбедности на веома високом нивоу, истакавши да постоји обострано уверење да ће она бити додатно унапређена у наредном периоду.