Arhiva

Pronađeni heroin, amfetamin i marihuana

01.06.2017.
PU Užice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškaraca iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kriminalistička policija je na autobuskoj stanici na Zlatiboru, u flašici jogurta, koju je držao osumnjičeni pronašla 3,48 grama amfetamina, 1,14 grama heroina i 3,17 grama biljne materije nalik na marihuanu.

Policija će i protiv trojice mušakaraca sa područja Užica, Požege i Čajetine podneti krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

U pretresu stana dvadesettrogodišnjeg muškarca u Užicu, pronađeno je 3,63 grama biljne materije nalik marihuanu i 1,57 grama praškaste materije za koju se sumnja da je spid.

Na ulici u Požegi, policija je kod dvadesetpetogodišnjeg muškarca pronašla 1,3 grama biljne materije nalik na marihuanu, a prilikom pretresa njegovog stana još 5,3 grama iste materije, upakovane u tri kesice. Takođe, na ulici u Čajetini, kod devetnaestogodišnjaka je pronađen smotuljak sa oko 0,70 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

 

O događajima su obaveštena nadležna tužilaštva.