Актуелно

Jaвна расправа о Нацрту закона о унутрашњим пословима

10.09.2021.
Јавна расправа о Нацрту закона о унутрашњим пословима одржаће се у три града са почетком у 10 часова и то: у понедељак, 13. септембра у Нишу (Привреднa коморa Србије, Добрачинска 2), у Новом Саду 15. септембра (хотел „Путник“, Илије Огњановића 24) и у Београду 17. септембра (Привреднa коморa Србије, Ресавскa13-15)...

Јавна расправа о Нацрту закона о унутрашњим пословима одржаће се у три града  са почетком у 10 часова и то: у понедељак, 13. септембра у Нишу (Привреднa коморa Србије, Добрачинска 2), у Новом Саду 15. септембра (хотел „Путник“, Илије Огњановића 24) и у Београду 17. септембра (Привреднa  коморa Србије, Ресавскa13-15)

Тим поводом, позивају се представници државних органа, јавних служби, привредних субјеката, синдиката, удружења послодаваца, стручне и академске јавности, цивилног сектора и других заинтересованих учесника да учествују у јавној расправи. Примедбе, предлози и сугестије могу се доставити  Министарству унутрашњих послова путем електронске поште на мејл javna.rasprava@mup.gov.rs, а на исту адресу могу се пријавити и сви заинтересовани за присуствовање јавној расправи најкасније два радна дана пре термина утврђеног за одржавање јавних расправа.

На јавној расправи о предложеном законском решењу говориће представници Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

По окончању јавне расправе, Министарство унутрашњих послова ће анализирати све примедбе, предлоге и сугестије учесника и на основу тога сачинити извештај.

Нацрт закона о унутрашњим пословима