Актуелно

Неистините тврдње Полицијског синдиката Србије

09.08.2019.
ПУ Чачак

Полицијска управа у Чачку истиче да су апсолутне неистините тврдње Полицијског синдиката Србије да су полицијски службеници који брину о безбедности посетилаца Сабора трубача у Гучи смештени у неадекватним условима.

Наиме, полицијски службеници смештени су у основној школи у Гучи, у просторијама које су апсолутно адаптиране и прилагођене потреба полицијских службеника.

Просторије у којима су смештени полицијски службеници, а реч је о фискултурној сали и учиниоцима, климатизоване су, и у њима се налазе или појединачни кревети или кревети на спрат.

Полицијски службеници располажу са четири реновирана купатила и тушевима који се налазе у школи.

Обезбеђена су им три оброка, односно два ланч пакета и једно кувано јело, а за те потребе користе велику трпезарију, мензу и кухињу. У Гучу је допремљена и хладњача у којој је смештена храна.

Слике које је објавио Полицијски синдикат Србије, а којима желе да поткрепе своје лажи о неадекватним условима, не одговарају истини јер је реч о монтажним тушевима који су постављени за коришћење, само уколико се за њима појави потреба.

Позивамо Полицијски синдикат Србије да се у својој назови „синдикалној борби“ користе чињеницама, а не да зарад покушаја приказивања наводне бриге о полицајцима износе грубе неистине и тиме наносе штету својим колегама.