Актуелно

Ухапшене две особе због насилничког понашања

03.09.2019.
MУП

Београд,

Број: 758/19

03. септембар 2019. године

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су још две особе због постојања основа сумње да су на ауто-путу „Милош Велики“ у ноћи између 27. и 28. августа починиле кривично дело насилничко понашање.

Полиција је ухапсила М.Т. (1995), који се сумњичи да је један од организатора и М.А. (1993), који се терети да је у овом догађају учествовао.

Полиција је идентификовала и двојицу малолетника, за које се сумња да су учествовали у овом догађају, који су саслушани по налогу Вишег јавног тужилаштва за малолетнике и против њих ће бити поднете кривичне пријаве надлежном тужилаштву.

Сумња се да је група осумњичених, од којих су неки раније ухапшени, на ауто-путу „Милош Велики“, на подручју Обреновца, уз употребу дрвених палица, бакљи и стаклених флаша зауставила саобраћај и том приликом нанела лаке телесне повреде возачима и оштетила више аутомобила.

Ухапшенима М.T. и М.A. одређено је задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Обреновцу.