Актуелно

Лажне оптужбе интернет портала "nova.rs" на рачун директора полиције

15.09.2020.
МУП

Број: 655/20
15. септембар 2020. године

Министарство унутрашњих послова обавештава јавност да је интернет портал "nova.rs" вечерас објавио апсолутну лаж, како је директор полиције Владимир Ребић тврдио да је новосадска полиција поднела кривичну пријаву против одбеглог Ивана Контића.

Директор полиције тако нешто није изјавио нити у писаном обраћању јавности у суботу 12. септембра, нити сутрадан приликом гостовања на једној од телевизија са националном фреквенцијом.

Реч је заправо о још једној у низу лажи овог портала на рачун полиције и припадника МУП-а, а у вези са случајем пребијања младића у Јеврејској улици у Новом Саду.

Овај интернет портал други дан заредом износи лажне оптужбе на рачун директора полиције Владимира Ребића, након што је и јуче изнета брутална неистина како полиција 19 дана није обавестила тужилаштво о овом догађају.

Циљ оваквих обмана јавности и оптужби које су базиране на неистинама очигледно је нарушавање угледа Министарства унутрашњих послова, директора полиције Владимира Ребића и припадника Полицијске управе Нови Сад који раде на расетљавању случаја пребијања младића у Јеврејској улици.