Актуелно

Прекршајне пријаве због саобраћајних прекршаја

23.02.2024.
ПУ Сремска Митровица

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици, приликом контроле саобраћаја, открили су двојицу возача који су учинили прекршај насилничка вожња, десеторицу возача под утицајем опојних дрога и петорицу који су управљали возилима без возачке дозволе.

Полиција у Руми зауставила је тридесетшестогодишњег бициклисту са 2,61 промил алкохола у организму, док је у близини Старе Пазове затекла четрдесетчетворогодишњег возача „опела“ са 2,02 промила алкохола.

У Старој Пазови откривен је четрдесетчетворогодишњак који је управљао „опелом“ са 1,85 промила алкохола у организму и двадесетогодишњи возач „мерцедеса“, обојица под утицајем канабиса. На истом подручју заустављен је двадесеттрогодишњак који је возио „бмв“ под дејством кокаина и четрдесетчетворогодишњи возач „аудија“ позитиван на амфетамин и канабис. 

Патрола у Инђији затекла је четрдесетпетогодишњака који је возио „бмв“ под дејством кокаина и амфетамина, тридесетједногодишњег возача „голфа“ позитивног на кокаин, као и тридесетосмогодишњег возача „опела“ и тридесетдвогодишњег возача „бмв“, обојицу под утицајем канабиса.

Полиција у Руми зауставила је двадесетосмогодишњака који је управљао „ситроеном“ под дејством канабиса и двадесетседмогодишњака који је возио „заставу“ позитиван на канабис и амфетамин. 

Овим возачима одређено је задржавање и они су приведени надлежним прекршајним судијама. 

Саобраћајни полицајци у Сремској Митровици, Инђији, Старој Пазови и Руми затекли су петорицу возача путничких аутомобила без возачке дозволе, од којих су двојица возила након одузимања возачке дозволе и под забраном управљања. 

Ови возачи су искључени из саобраћаја и против њих су поднете прекршајне пријаве. 

Апелујемо на све учеснике у саобраћају, а посебно на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, ради своје и безбедности других учесника у саобраћају.