Актуелно

Један осумњичен за трговину дрогом, двојица за држање наркотика

02.02.2024.
ПУ Врање

Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању ухапсили су J. Ђ. (1994) из овог града због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, док ће против двојице мушкараца старости 33 и 24 године бити поднете кривичне пријаве, у редовном поступку, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Полиција је ноћас на улици у Врању затекла Ј. Ђ. док је продавао мању количину биљне материје за коју се сумња да је марихуана двадесетчетворогодишњем мушкарцу.

Такође, Ј. Ђ. се сумњичи и да је у Врању тридесеттрогодишњаку продао мању количину прашкасте материје за коју се сумња да је кокаин.

Полицијски службеници су у кући коју користи Ј. Ђ. пронашли око 70 грама материје за коју се сумња да је марихуана, око 23 грама материје за коју се сумња да је кокаин, мању количину лекова са листе психоактивних супстанци и дигиталну вагицу.

По налогу дежурног јавног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Врању, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.