Актуелно

Бежећи од полиције повредио три особе и оштетио три возила

26.06.2022.
ПУ за град Београд

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, брзом и ефикасном акцијом, ухапсили су јуче Н. Ј. (1985), возача „фијат стила“, који је на Вождовцу бежећи од полиције повредио три особе и оштетио три возила.

Полицијски службеници су око 14.30 сати, на раскрсници Улица краља Владимира и Витановачке покушали да зауставе аутомобил „фијат стило“ којим је управљао Н. Ј.

Он се оглушио на знак полиције да стане и при покушају да побегне прво ударио у један путнички аутомобил, потом, на ауто-путу кроз Београд и у полицијско возило којим су покушали да га зауставе.                                                                           

Затим je наставио да вози и на Аутокоманди оборио двадесетседмогодишњег мотоциклисту, који је, том прилико тешко повређен, а након тога, у Небојшиној улици ударио је у паркирано возило, где га је полиција савладала и ухапсила.

Возач је пружао отпор током хапшења и том приликом су лакше повређена двојица полицијских службеника.

Осумњиченом Н. Ј. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву због постојања основа сумње да је извршио два кривична дела спречавање службеног лица у вршењу службене радње, бити приведен надлежном тужилаштву, а против њега ће бити поднета и кривична пријава за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја по скраћеном поступку.