Актуелно

Ухапшени осумњичени за разбојништво

20.11.2019.
ПУ за град Београд

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Н.С. (1997), Д.И. (1998) и Е.Ј. (2000) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело разбојништво.

Полиција је идентификовала још једну особу, која се сумњичи да је учествовала у извршењу овог кривичног дела, и за њом интензивно трага.

Сумња се да су они јутрос, у Новом Београду на раскрсници улица Јурија Гагарина и Омладинских бригада, одузели возило марке „БМВ“ којим је управљао двадесетогодишњи младић.

Kако се сумња, они су возилом марке „ауди“ препречили пут аутомобилу којим је управљао оштећени и уз употребу физичке силе одузели његово возило. Они су оштећеном задали више удараца, а одузели су му и новчаник са новцем и личним документима.

Приликом хапшења полиција је код Н.С. пронашла возило „ауди“ које су користили приликом извршења кривичног дела, као и новчаник са документима оштећеног.

Такође, полиција је пронашла и одузето возило марке „БМВ“.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Трећем основном јавном тужилаштву.