Актуелно

Искључени из саобраћаја због насилничке вожње, психоактивних супстанци и алкохолa

06.04.2021.
МУП

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду зауставили су и искључили из саобраћаја троје возача због насилничке вожње или вожње под дејством психоактивних супстанци и алкохола.

Саобраћајна полиција је ноћас, један сат после поноћи, у Улици Угриновачки пут у Земуну зауставила двадесеттрогодишњу жену која је аутомобилом марке „фијат пунто“ управљала са 2,22 промила алкохола у организму и са пробном возачком дозволом.

Полиција је 10 минута касније, на Савском венцу у Булевару Ослобођења, зауставила аутомобил „форд фијеста“, којим је управљао тридесетједногодишњи мушкарац, како је утврђено, са 2,18 промила алкохола у организму.

У Новом Београду, у Улици Тошин Бунар, око 1.30 часова, заустављен је тридесетједногодишњи возач аутомобила „порше“. Тестом је утврђено да је управљао возилом под дејством коакина и мањом количином алкохола, као и да му је истекла возачка дозвола.

Све троје возача су задржани у службеним просторијама полиције и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве.