Актуелно

Ухапшени због сумње да су трговали дрогом

28.12.2023.
ПУ Чачак

Припадници Министарства унутрашњих послова у Чачку ухапсили су С. Ј. (1988) и В. Р. (1970) из овог града, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Такође, полиција ће против четрдесетогодишњег мушкарца поднети кривичну пријаву због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

С. Ј. и В. Р. се сумњиче да су продали пакетић са белим прахом за који се сумња да је кокаин четрдесетогодишњем мушкарцу код кога је и пронађен.

У претресу стана и других просторија које користи С. Ј., полиција је пронашла око 218 грама праха за који се сумња да је кокаин, вагицу за прецизно мерење, као и новац за који се сумња да потиче од продаје наркотика.

У стану В. Р. нађена су 54 комада муниције и вагица за прецизно мерење, па се он сумњичи и за кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Чачку, С. Ј. и В. Р. је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичне пријаве, бити приведени тужиоцу.