Актуелно

Изазвао саобраћајну незгоду па одбио да се тестира на наркотике

04.12.2023.
ПУ Смедерево

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву у контроли саобраћаја, током викенда, открили су шесторицу возача који су возили под дејством алкохола, једног који је одбио да се подвргне тесту на психоактивне супстанце и једног који је возио без возачке дозволе.

Саобраћајне патроле у Смедереву задржале су тридесетдеветогодишњег возача „мазде“ који је изазвао саобраћајну незгоду, а потом одбио да се тестира на наркотике, четрдесетогодишњег возача „реноа“ са 2,23 промила алкохола, тридесетчетворогодишњег возача „дачије“ и двадесетпетогодишњег возача „мерцедеса“ са по 1,6 промила алкохола, као и тридесетшестогодишњег возача „фијата“ који је возио са 1,68 промила алкохола у организму.

На подручју Смедерева из саобраћаја су искључени и шездесеттрогодишњи возач џипа „фолксваген“ са 1,83 промила алкохола и четрдесетчетворогодишњи возач „пежоа“ који је управљао аутомобилом без возачке дозволе.

Саобраћајни полицајци у Великој Плани зауставили су тридесетчетворогодишњег возача аутомобила „тојота“ са 1,42 промила алкохола у организму и њему је одређено задржавање.