Актуелно

Кажњени због саобраћајних прекршаја

14.02.2024.
ПУ Сремска Митровица

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици, приликом контроле саобраћаја, открили су шесторицу возача који су учинили саобраћајне прекршаје насилничка вожња, вожња под утицајем наркотика, вожња без возачке дозволе и вожња пре стицања права на управљање возилом.

Полиција у Инђији зауставила је тридесетпетогодишњака који је возио „рено“ са 2,23 промила алкохола у организму, у Пећинцима педесетчетворогодишњег возача „голфа“ са 2,10 промила алкохола, а у Сремској Митровици педесетшестогодишњака који је возио „сузуки“ са 2,01 промила алкохола у организму.

Патрола у Старој Пазови открила је тридесетседмогодишњег возача „фолксвагена“ под утицајем амфетамина и четрдесетједногодишњака који је возио „бмв“ позитиван на кокаин и без возачке дозволе, претходно одузете због казнених поена.

У Инђији је затечен тридесетдвогодишњак који је возио „поло“ под дејством канабиса. Код његовог двадесетдеветогодишњег сувозача, полиција је пронашла три кесице за биљном материјом за коју се сумња да је марихуана, а након вештачења, против сувозача биће поднета кривична пријава за неовлашћено држање опојних дрога.

Овим возачима одређено је задржавање и они су приведени надлежним прекршајним судијама.

Полиција у Сремској Митровици затекла је четрнаестогодишњака који је управљао „фолксвагеном“. Против малолетника поднета је прекршајна пријава и обавештен је центар за социјални рад.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају, а посебно на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, ради своје и безбедности других учесника у саобраћају.