Актуелно

Кажњени због саобраћајних прекршаја

05.01.2024.
ПУ Сремска Митровица

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици, приликом контроле саобраћаја, открили су двојицу возача који су управљали аутомобилима под утицајем опојних дрога и двојицу без возачке дозволе. 

Полиција у Старој Пазови зауставила је двадесетједногодишњака који је возио „алфа ромео“ под дејством кокаина, док је у Сремској Митровици откривен двадесетшестогодишњи возач „бмв“ који је био позитиван на канабис.

Након задржавања, ови возачи су приведени надлежним прекршајним судијама. 

Такође на подручју Сремске Митровице, саобраћајна полиција затекла је  двадесетчетворогодишњака који је управљао „ситроеном“ без возачке дозволе. Прекршајни судија му је изрекао новчану казну од 105.000 динара. 

Патрола у Руми открила је двадесетједногодишњака који је управљао „бмв“ без возачке дозволе, пошто му је пробна дозвола одузета због казнених поена. Њега је прекршајни судија казнио новчаном казном у износу од 100.000 динара. 

Апелујемо на све учеснике у саобраћају, а посебно на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, ради своје и безбедности других учесника у саобраћају.