Актуелно

Заплењени наркотици

22.06.2022.
ПУ Панчево
Заплењени наркотици
Заплењени наркотици
Заплењени наркотици

Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву, у две одвојене акције, запленили су више од пола килограма амфетамина, мању количину кокаина и марихуане,  и по налогу надлежних тужилаштава из Панчева, једну особу ухапсили, а против друге ће поднети кривичну пријаву у редовном поступку.

Полиција је амфетамин пронашла у пртљажнику аутомобила „BMW“ којим је управљао Н. К. (1986) из Београда, скривеног у гардероби, као и две кутије са укупно 240 таблета кофеина, који се користи за увећање масе дроге. 

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, осумњичном је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем тужилаштву у Панчеву.

У другој акцији полиција је на подручју општине Ковачица,  приликом контроле путничког возила „ ауди“ којим је управљао двадесетшестогодишњи младић пронашла око 7 грама кокаина и мању количину марихуане. 

Против њега ће, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога, бити поднета кривична пријава Основном тужилаштву у Панчеву.