Актуелно

Ухапшена два лица која се доводе у везу са убиством породице Ђокић

22.10.2021.
МУП

Интензивним и опсежним радом припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу данас су ухапсили K. М. (1981) и А.М. (1982) из села Моравац који се доводе у везу са убиством породице Ђокић. 

"Захваљујући упорном, посвећеном и марљивом раду припадника полиције, ухапшено је троје осумњичених који се доводе у везу са убиством трочлане породице из Алексинца.  

Честитам свим припадницима Министарства унутрашњих послова, припадницима Управе криминалистичке полиције, припадницима Полицијске Управе за град Ниш, припадницима Полицијске управе за град Београд, који су учествовали у расветљавању околности убиства породице Ђокић. 

Нажалост, убиства се догађају, али ни једно убиство не може да остане нерешено и нерасветљено.

Свако убиство, припадници Министарства унутрашњих послова ће разрешити, а убице привести правди", поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Осумњичени су  приведени и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено им је задржавање до 48 часова, због постојања основа сумње да су учествовали у извршењу кривичног дела тешко убиство.