Aktuelno

Upravlјali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, odnosno bez vozačke dozvole

20.09.2021.
PU za grad Beograd

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isklјučili su iz saobraćaja trojicu vozača automobila koji su upravlјali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, odnosno bez vozačke dozvole.

Policija je noćas oko 1.30 časova u Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Beogradu zaustavila automobil marke „folksvagen“ kojim je upravlјao dvadesetjednogodišnji muškarac. Dalјom kontrolom utvrđeno je da je vozač prevozio više osoba nego što je dozvolјeno, a droga testom i da je pozitivan na kokain i amfetamin.

Iz saobraćaja je u Jajincima isklјučen dvadesetdvogodišnjak koji je, kako je utvrđeno droga testom, upravlјao automobilom pod dejstvom kokaina i kanabisa.

Saobraćajna policija je oko ponoći u Ulici majora Zorana Radosavlјevića zaustavila devetnaestogodišnjaka koji je upravlјao automobilom marke „fijat“. Utvrđeno je da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila.

Trojici vozača određeno je zadržavanje u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.