Актуелно

Расветљена три кривична дела убиство у покушају и ухапшено пет особа

11.10.2019.
ПУ за град Београд

Број: 886/19
11. октобар 2019. године

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду у одвојеним акцијама расветлили су три кривична дела убиство у покушају и том приликом ухапсили пет особа, међу којима је и једно малолетно лице.

Полиција је ухапсила С. Р. (1980) и Н. Р. (1978) за које се сумња да су у саизвршилаштву фебруара ове године у насељу Јајинци, након вербалног и физичког сукоба хицем из пиштоља ранили тридесетшестогодишњег мушкарца, наневши му повреде опасне по живот.

У другој акцији, полиција је ухапсила Ж. Д. (1968) и седамнаестогодишњег младића због постојања основа сумње да су у саизвршилаштву септембра ове године, у башти једног угоститељског објектa у Београду, након вербалне расправе, ножем нанели више убода двадесетједногодишњем младићу наневши му повреде опасне по живот.

Такође, ухапшен је и Л. И. (1999) за кога се сумња да је септембра ове године, у Миријеву убо више пута оштрим предметом двадесетједногодишњег младића, и том приликом му нанео тешке телесне повреде.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.