Актуелно

Дан отворених врата у Полицијској управи за град Београд

06.07.2018.
Министарство унутрашњих послова - Одељење за стручно образовање и обуку, уз подршку Мисије ОЕБС-а, организује Дан отворених врата у Полицијској управи за град Београд за све грађане који су заинтересовани за конкурс за пријем полазника за основну полицијску обуку...

Број: 21/18
5. јул 2018. године

Министарство унутрашњих послова - Одељење за стручно образовање и обуку, уз подршку Мисије ОЕБС-а, организује Дан отворених врата у Полицијској управи за град Београд за све грађане који су заинтересовани за конкурс за пријем полазника за основну полицијску обуку, у петак 6. јула 2018 године у 12 часова.

Сви кандидати, током Дана отворених врата, који су се пријавили на конкурс или који то планирају моћи ће да сазнају све информације у вези са конкурсом за основну полицијску обуку почев од општих услова који су неопходни за 549 кандидатa, колико је предвиђено за подручје Полицијске управе за град Београд, као и како изгледа поступак избора кандидата и сам квалификациони испит.

Такође, грађани ће моћи да сазнају све о полицијској професији, о селекцији и обуци у Центру за основну полицијску обуку, као и о свему што их очекује на путу да постану полицијски службеници.

Дан отворених врата одржаће се у просторијама Полицијске управе за град Београд, Булевар деспота Стефана број 107.

Позивамо новинаре, сниматеље и фоторепортере да пропрате овај догађај.