Актуелно

Показно-тактичка вежба „Повратак 2019“

07.09.2019.
Показно-тактичка вежба „Повратак 2019“ на којој ће припадници Специјалне антитерористичке јединице, Жандармерије и Хеликоптерске јединице Министарства унутрашњих послова Републике Србије приказати вештине, опрему и наоружање биће одржана у суботу, 7. септембра у 10 часова на полигону у Никинцима...

Показно-тактичка вежба „Повратак 2019“ на којој ће припадници Специјалне антитерористичке јединице, Жандармерије и Хеликоптерске јединице Министарства унутрашњих послова Републике Србије приказати вештине, опрему и наоружање биће одржана у суботу, 7. септембра у 10 часова на полигону у Никинцима.

Неопходно је да медијске екипе заинтересоване за праћење вежбе акредитације пошаљу на имејл biro@mup.gov.rs, најкасније до петка, 6. септембра до 17 часова.

За праћење овог догађаја биће организован превоз за медијске екипе, стога је потребно да се приликом акредитовања изјасните да ли ћете користити превоз МУП-а.

Такође, потребно је да медијске екипе које буду користиле превоз МУП-а испред Палате „Србија“ (Булевар Михајла Пупина 2, западно крило) у суботу буду најкасније у 8 часова, док екипе које буду користиле сопствени превоз на улазу у Техничко опитни центар Никинци буду најкасније у 9.15 часова.

 Позивамо новинаре, сниматеље и фотoрепортере да присуствују овом  догађају.