Актуелно

Састанак са комесарком Европске уније за унутрашње послове и миграције Илвом Јохансон 

25.06.2024.
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић састаће се у уторак, 25. јуна 2024. године у 9 часова, у Палати Србија, са комесарком Европске уније за унутрашње послове и миграције Илвом Јохансон. Након састанка биће потписан Споразум...

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић састаће се у уторак, 25. јуна 2024. године у 9 часова, у Палати Србија, са комесарком Европске уније за унутрашње послове и миграције Илвом Јохансон. 

Након састанка биће потписан Споразум између Републике Србије и Европске уније о оперативним активностима које спроводи Европска агенција за граничну и обалску стражу (FRONTEX) у Републици Србији. 

Сниматељима и фоторепортерима омогућено је снимање почетка састанка, као и потписивање Споразума након чега су предвиђене изјаве за медије. 

Позивамо заинтересоване медије за праћење овог догађаја да се акредитују на имејл biro@mup.gov.rs  најкасније данас, до 21 час. 

Неопходно је да акредитоване медијске екипе дођу у Палату Србија (Булевар Михајла Пупина 2, западни улаз), најкасније до 8.30 часова.