Актуелно

Састанак министра Стефановића и Себастијан Курца

13.02.2017.
Министар Стефановић и председавајући ОЕБС-у и министар спољних послова Аустрије Себастијан Курц присуствоваће у понедељак, 13. фебруара 2017. године оперативном састанку тужилаца и криминалистичких инспектора из Србије, Хрватске и Бугарске као и уручењу донације возила и ИТ опреме Сталној ударној групи за сузбијање кријумчарења људи...

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и председавајући ОЕБС-у и министар спољних послова Аустрије Себастијан Курц присуствоваће у понедељак, 13. фебруара 2017. године оперативном састанку тужилаца и криминалистичких инспектора из Србије, Хрватске и Бугарске као и уручењу донације возила и ИТ опреме Сталној ударној групи за сузбијање кријумчарења људи.

Регионалном оперативном састанку тужилаца и полицајаца надлежних за борбу против организованих криминалних група које се баве трговином људима и кријумчарењем миграната присуствоваће и републички јавни тужилац Загорка Доловац и шеф Мисије ОЕБС-а у Србији амбасадор Андреа Орицио.

Позивамо новинаре, сниматеље и фоторепортере да присуствују догађају од 16,15 часова на Макишу, зграда СБПОК-а (Улица Стари обреновачки пут бб).