Aktuelno

Forum „Unapređenje sistema bezbednosti saobraćaja“ (USBS)

12.10.2023.
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić otvoriće sutra, 12. oktobra 2023. godine, forum „Unapređenje sistema bezbednosti saobraćaja“ (USBS), koji će se održati u Kongresnom centru Srbije na Zlatiboru, s početkom u 14 časova...

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić otvoriće sutra, 12. oktobra 2023. godine, forum „Unapređenje sistema bezbednosti saobraćaja“ (USBS), koji će se održati u Kongresnom centru Srbije na Zlatiboru, s početkom u 14 časova.

Osim ministra Gašića, na svečanom otvaranju obratiće se Miroslav Alempić, pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Branko Stamatović, direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Mladen Petrović, direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srpske, i Gordana Kožuvarovska, predsednica Republičkog saveta za bezbednost saobraćaja Republike Severne Makedonije.

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, organizuje USBS forum 2023 na temu „Finansiranje bezbednosti saobraćaja u lokalnim samoupravama - Izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima“, koji ima za cilј podizanje kapaciteta rada lokalnih saveta, uz podršku nadležnih institucija u oblasti bezbednosti saobraćaja na teritoriji Srbije.

Pozivamo medije zainteresovane za praćenje ovog događaja da se akredituju na mejl info@abs.gov.rs najkasnije danas do 20 časova.

Kontakt osoba je Marija Nikolić, telefon: 064/04-67-41.