Актуелно

Форум „Унапређење система безбедности саобраћаја“ (УСБС)

12.10.2023.
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић отвориће сутра, 12. октобра 2023. године, форум „Унапређење система безбедности саобраћаја“ (УСБС), који ће се одржати у Конгресном центру Србије на Златибору, с почетком у 14 часова...

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић отвориће сутра, 12. октобра 2023. године, форум „Унапређење система безбедности саобраћаја“ (УСБС), који ће се одржати у Конгресном центру Србије на Златибору, с почетком у 14 часова.

Осим министра Гашића, на свечаном отварању обратиће се Мирослав Алемпић, помоћник министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Бранко Стаматовић, директор Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, Младен Петровић, директор Агенције за безбедност саобраћаја Републике Српске, и Гордана Кожуваровска, председница Републичког савета за безбедност саобраћаја Републике Северне Македоније.

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова, организује УСБС форум 2023 на тему „Финансирање безбедности саобраћаја у локалним самоуправама - Измене и допуне Закона о безбедности саобраћаја на путевима“, који има за циљ подизање капацитета рада локалних савета, уз подршку надлежних институција у области безбедности саобраћаја на територији Србије.

Позивамо медије заинтересоване за праћење овог догађаја да се акредитују на мејл info@abs.gov.rs најкасније данас до 20 часова.

Контакт особа је Марија Николић, телефон: 064/04-67-41.