Aktuelno

Svetski dan sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda

19.11.2023.
Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencija za bezbednost saobraćaja, Sekretarijat za saobraćaj Grada Beograda i Udruženje roditelјa dece stradale u saobraćaju obeležiće sutra u 12 časova u Narodnoj skupštini Svetski dan sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda...

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencija za bezbednost saobraćaja, Sekretarijat za saobraćaj Grada Beograda i Udruženje roditelјa dece stradale u saobraćaju obeležiće sutra u 12 časova u Narodnoj skupštini Svetski dan sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda.

Na konferenciji će se obratiti načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević, vršilac dužnosti direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović, zamenik predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Narodne skupštine Aleksandar Marković, sekretar za saobraćaj Grada Beograda Nikola Tatović i predstavnica Udruženja roditelјa dece stradale u saobraćaju Verica Vitorović.  

Takođe, u holu Narodne skupštine biće organizovana izložba fotografija „Tačka prekida – Život pre i posle saobraćajne nezgode“.

Pozivamo zainteresovane medije za praćenje ovog događaja da se akredituju na mejl: info@abs.gov.rs