Aktuelno

Na Zlatiboru otvorena MUP-ova tradicionalna konferencija "Tehnički dani 2023"

27.11.2023.
Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova dr Želјko Brkić i v. d. pomoćnika ministra i načelnika Sektora za informaciono-komunikacione tehnologije Milan Žižović otvorili su danas u hotelu "Narcis" na Zlatiboru MUP-ovu tradicionalnu konferenciju "Tehnički dani 2023"...

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova dr Želјko Brkić i v. d. pomoćnika ministra i načelnika Sektora za informaciono-komunikacione tehnologije Milan Žižović otvorili su danas u hotelu "Narcis" na Zlatiboru MUP-ovu tradicionalnu konferenciju "Tehnički dani 2023".

Cilј konferencije koja se, u organizaciji Sektora za informaciono-komunikacione tehnologije i Uprave za tehniku održava od 27. novembra do 1. decembra 2023. godine, je da se prikaže aktuelni razvoj i napredak informaciono-telekomunikacionog sistema MUP, kao i nova i modernija rešenja u oblasti informacionih tehnologija, sajber bezbednosti, telekomunikacija, video-nadzora i veštačke inteligencije, a radi efikasnijeg obavlјanja policijskih poslova.

Ova konferencija doprineće unapređenju procesa rada svih organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, uz pomoć savremenih tehnoloških rešenja, a sve u cilјu što veće bezbednosti i sigurnosti građana Republike Srbije.