Актуелно

Министар Стефановић честитао грађанима и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Нову годину

01.01.2019.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић честитао је грађанима и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Нову годину и пожелео им да буду срећни, здрави и безбедни...
министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић честитао је грађанима и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Нову годину и пожелео им да буду срећни, здрави и безбедни.

„Поштовани грађани, пред нама је нова година у којој ћемо пружити максималне напоре да учинимо да будете безбедни и сигурни. Уложићемо још више напора, енергије и снаге да покажемо да смо достојни вашег поверења и да умемо да чувамо Србију од сваке претње која је пред нама“, поручио је Стефановић у честитки.

Министар је нагласио да су у 2018. години, огромним залагањем полицијских службеника и читавог Министарства унутрашњих послова, очувани стабилност, безбедност и сигурност наше земље и грађана.

Стефановић је подсетио да је Министарство унутрашњих послова у години за нама интензивирало опремање полиције и набавило нову опрему, униформе и возила.  

„Хтели смо да покажемо да поштујемо професионалце у Министарству унутрашњих послова који чувају нашу децу, безбедност свакога од нас и нашу земљу“, навео је министар полиције.