Актуелно

Министар Вулин на Хепи телевизији: Зеленовић вређа своје суграђане, јер постоје и имају право да живе и другачије мисле

30.11.2021.
Коментаришући снимак и дешавања током протеста у Шапцу, министар Вулин је на Хепи телевизији истакао да се на снимку јасно виде батинаши окупљени око Небојше Зеленовића и да је једино насиље употребљено према човеку који је својим багером хтео да прође...

Коментаришући снимак и дешавања током протеста у Шапцу, министар Вулин је на Хепи телевизији истакао да се на снимку јасно виде батинаши окупљени око Небојше Зеленовића и да је једино насиље употребљено према човеку који је својим багером хтео да прође.  

„Зеленовић вређа своје суграђане, јер постоје и имају право да живе. Зашто ти смета аутобус, зашто људи не могу да се крећу где хоће. Он напада своје суграђане. Онај што туче аутобус, удара га, псује мајку Шапчанима, што наводи батинаше и прави демонстрације да се пусти Чуметов батинаш, који је пребио багеристу, и то је елита, нису елита обични људи који имају право на своје мишљење“, рекао је министар Вулин.

Коментаришући наводе опозиције да режим изазива грађански рат, министар је указао да је управо опозиција та која организује фаланге, изводи људе на улицу, хушка их на полицију и једне на друге. Министар је подвукао да ово што смо видели у суботу је већ виђено и код нас и у свету кроз такозване обојене револуције.